Over ons

Mijn naam is Rob van Twist. Ik ben opgegroeid in Zeeland. De Noordzee en Oosterschelde hebben me altijd aangetrokken. Het begon met zwemmen en later samen met mijn vader en broers vissen vanaf de kant of de boot. Een prachtige natuur waar je respect voor moet hebben! Vanaf 1999 heb ik het duiken geleerd en mijn passie voor de onderwaternatuur gekregen. Ik duik nu samen met mijn zoons, geweldig! Daarnaast geniet ik er van om als duikinstructeur mijn duikkennis en passie over te dragen aan de beginnende duiker.

Rob van Twist

In 2007 ben ik begonnen met onderwaterfotografie. Dit een een prachtige ervaring en een voor de hand liggende toevoeging aan het duiken waardoor je de onderwaterwereld beter leert kennen.

In het dagelijkse leven ben ik werkzaam als Systeem architect bij Signify. In mijn vrije tijd probeer ik zo vaak mogelijk met de camera onderwater te gaan met als doel de prachtige onderwater natuur vast te leggen en te delen met anderen. Regelmatig verzorgen we onderwaterfotografie workshops in Nederland of Egypte

Annemieke is mijn partner en beste buddy. Ze ondersteund mij bovenwater en verzorgt de duikleiding vanaf de waterkant.