Dive4Fun

De natuur onderwater is onbeschrijfelijk mooi. De blauwe en warme wateren rond de evenaar vormen een enorm aquarium met prachtige en interessante dieren en planten in allerlei kleuren en maten. Maar ook in ons mooie Nederland is er voldoende te zien. Je kan heerlijk duiken in de verschillende meertjes en natuurlijk in de zeer rijke Oosterschelde, het Veerse meer en het Grevelingenmeer in Zeeland.

Zeester in het Grevelingenmeer

Er zijn veel duikers die na een bepaalde tijd hun duikervaring willen uitbreiden met andere activiteiten onderwater om hiermee het duikplezier te vergroten.

Eén van de meest voor de hand liggende keuze is om te gaan fotograferen. Dive4Fun heeft zich gespecialiseerd in onderwaterfotografie opleidingen en workshops en het delen van deze passie met mede duikers. Voor meer informatie kijk hier.

Dive4fun is gestart in 2012 als gevolg van een uit de hand gelopen hobby van Eric van Ooijen en Rob van Twist. We hebben jaren lang met plezier IDD duikopleidingen gegeven maar zijn daar mee gestopt zodat we ons geheel kunnen richten op de onderwaterfotografie.

Rob van Twist

Ik ben opgegroeid in Zeeland. De Noordzee en Oosterschelde hebben me altijd aangetrokken. Het begon met zwemmen en later samen met mijn vader en broers vissen vanaf de kant of de boot. Een prachtige natuur waar je respect voor moet hebben! Vanaf 1999 heb ik het duiken geleerd en mijn passie voor de onderwaternatuur gekregen. Ik duik nu samen met mijn zoons, geweldig! Daarnaast geniet ik er van om als duikinstructeur mijn duikkennis en passie over te dragen aan de beginnende duiker.

In 2007 ben ik begonnen met onderwaterfotografie. Dit een een prachtige ervaring en een voor de hand liggende toevoeging aan het duiken waardoor je de onderwaterwereld beter leert kennen.

In het dagelijkse leven ben ik werkzaam als Systeem architect bij Signify. In mijn vrije tijd probeer ik zo vaak mogelijk met de camera onderwater te gaan met als doel de prachtige onderwater natuur vast te leggen en te delen met anderen. Regelmatig verzorgen we onderwaterfotografie workshops in Nederland of Egypte

Annemieke is mijn partner en beste buddy. Ze ondersteunt mij bovenwater en verzorgt de duikleiding vanaf de waterkant.

Wil je meer weten over Dive4fun neem dan gerust contact met ons op.