Hooiwagen krab verscholen in het wier

Op vrijdag 22 en zaterdag 23 april weer in Zeeland geweest. Op vrijdag bij Den Osse (Grevelingenmeer) gedoken en op zaterdag bij Geersdijk (Veerse Meer). De watertemperatuur gaat langzaam omhoog. Het is 13 graden op 5 meter en 60 minuten onderwater met mijn dunnere onderpak lukt net :-). Heerlijk geoefend met mijn nieuwe speeltje, een Fiber snoot Pro dual voor op de Sea&Sea YS-D3 flitser. Deze snoot geeft veel meer vrijheid in het richten van het licht dan een gewone “mechanische snoot”. De kunst is nu om de juiste combinatie van onderwerp en stand van de snoot te vinden. Er zal nog veel gedoken moeten worden :-).

Samen met Annemieke Luiten

Camera: Canon 5D Mark IV, Hugyfot onderwater huis, Sea&Sea YS-D3 flitser
lens: Canon 100mm Macrolens met 10 mm Fiber snoot Pro dual .