Wie zijn wij?

 

Rob van Twist - IDD Open Water en Specialty Instructeur

Rob van Twist: Dive4Fun Ik ben opgegroeid in Zeeland. De Noordzee en Oosterschelde hebben me altijd aangetrokken. Het begon met zwemmen en later samen met mijn vader en broers vissen vanaf de kant of de boot. Een prachtige natuur waar je respect voor moet hebben! Vanaf 1990 heb ik het duiken geleerd en mijn passie voor de onderwaternatuur gekregen. Ik duik nu samen met mijn zoons, geweldig! Daarnaast geniet ik er van om als duikinstructeur mijn duikkennis en passie over te dragen aan de beginnende duiker.

In 2007 ben ik begonnen met onderwaterfotografie. Dit een een prachtige ervaring en een voor de hand liggende toevoeging aan het duiken waardoor je de onderwaterwereld beter leert kennen.

In het dagelijkse leven ben ik werkzaam als SW Systeem architect bij Philips Lighting. Dive4Fun is een uit de hand gelopen hobby. Samen met Eric vullen we onze vrije-tijd met het geven van duikopleidingen en het begeleiden van de clubduikers tijdens de georganiseerde duiken.

Eindhoven, 2012


Eric van Ooijen - IDD Divemaster

Eric: Dive4Fun Als kleine jongen keek ik graag samen met mijn vader naar natuurfilms, dus Jacques Cousteau kwam ook geregeld voorbij. Daar is mijn passie voor duiken begonnen. Na één zwembad duik was ik verkocht. Ik besloot mijn brevet te halen!

Na het behalen van mijn Open Water brevet ben ik meteen door gegaan met het behalen van de rest van mijn brevetten. Nu deel ik graag mijn kennis en passie voor het duiken met beginnende en gevorderde duikers.

Door de weeks (en soms ook in het weekend) werk ik bij een evenementenbureau in Eindhoven. Het is een hectische baan dus daarom is het fijn als je in het weekend lekker je hoofd onder water kan steken, en alleen de bellen hoort als je uitademt. Zoals je bij Rob al hebt gelezen zijn we dive4fun begonnen om met veel gezelligheid samen onze weekenden door te brengen aan de waterkant.

Leende, 2012


Annemieke Luiten - IDD Duikleider

 Mijn man (Rob van Twist) is een fanatiek duiker met als gevolg dat onze 2 zonen op hun 14de jaar ook hun eerste brevet hadden en regelmatig mee gingen met het duiken. Met name als er in Egypte wordt gedoken staan ze vooraan om mee te gaan. Ik ben geen duiker maar sta altijd klaar om mee te helpen bij het goed verlopen van de duikactiviteit en het verzorgen van de koffie en het "kuukske" :-)

In 2008 heb ik mijn brevetten IDD Medical Trained en AED behaald. In 2012 is daar IDD Oxigen Provider brevet aan toegevoegd. Sinds de start van Dive4Fun in 2012 ben ik actief als duikleider.

 

Eindhoven, 2012


 

Ben je geïnteresseerd of wil je meer weten over Dive4Fun neem dan gerust contact met ons op via email: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Duikteam Dive4Fun