ONDERWATERFOTOGRAFIE: workshop Marsa Shagra

BEKIJK: Foto's dive4fun

Welkom

De natuur onderwater is onbeschrijfelijk mooi. De blauwe en warme wateren rond de evenaar vormen een enorm aquarium met prachtige en interessante dieren en planten in allerlei kleuren en maten. Maar ook in ons mooie Nederland is er voldoende te zien. Je kan heerlijk duiken in de verschillende meertjes rond Eindhoven en natuurlijk in de zeer rijke Oosterschelde en het Grevelingenmeer in Zeeland.

Foto's maken in Grevelingenmeer Dive4Fun Hou je van avontuur, de natuur en heerlijk onthaasten onderwater dan is duiken een prachtige vrijetijdsbesteding. Het ervaren duikteam van Dive4Fun staat klaar om je optimaal en veilig van je duikhobby en de onderwaterwereld te laten genieten. Dive4Fun en Sea FirstEen gezonde onderwaterwereld is van groot belang voor mens en dier, en natuurlijk de duiksport. Dive4Fun steunt daarom de Sea First Foundation missie en activiteiten.

De Dive4Fun duikopleidingen zijn volgens het International Dive Development (IDD) systeem. Bij de IDD ben je verzekerd van de hoogste kwaliteit en een duikcursus die zich aan jou aanpast. Duiken is voor de gehele familie. Vanaf 8 jaar ben je welkom en gaan we je spelenderwijs bekend maken met het duiken in het zwembad. Ben je 12 jaar dan kan je beginnen met buitenwater duiken en je eerste duikbrevet halen waarmee je over de hele wereld kan duiken.

Heb je al een brevet en wil je regelmatig gaan duiken om van je hobby te genieten en je duikervaringen te vergroten dan ben je van harte welkom bij duikclub Dive4Fun in Eindhoven. Zondag is onze standaard duikdag. Wij zorgen voor de organisatie en de benodigde veiligheidsvoorzieningen zoals een duikleider, EHBO- en Zuurstofkoffer en de benodigde informatie over de duikstek.

Tussen de goudvisjes in Egypte Dive4FunThuis komen van je vakantie en vertellen over al het moois dat je hebt gezien. Een foto zegt meer dan duizend woorden. Het is tegenwoordig heel normaal om een foto met je telefoon te maken en 5 minuten later met je vrienden te delen via Hyves, Facebook of je eigen website. Er zijn veel duikers die na een bepaalde tijd hun duikervaring willen uitbreiden met andere activiteiten onderwater om hiermee het duikplezier te vergroten. Eén van de meest voor de hand liggende keuze is om te gaan fotograferen. Duikteam Dive4Fun heeft zich gespecialiseerd in onderwaterfotografie en het delen van deze passie met mede duikers.

Ben je geïnteresseerd of wil je meer weten over Dive4Fun neem dan gerust contact met ons op via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

Duikteam Dive4Fun