Wat bieden wij?

Samen duiken met Dive4FunDive4Fun is een duikclub geleid door twee enthousiaste vrijetijdsduikers. Onze missie is om het recreatieve duiken in Nederland en in het buitenland te stimuleren door middel van professionele cursussen en georganiseerde duiktrips.

Onderwater ben je altijd samen met je buddy en help je elkaar waar nodig. Hetzelfde geldt aan de kant waar hulp bij het omhangen en het verwijderen van de zware en kostbare duikuitrusting vanzelfsprekend is. Daarnaast is het delen van je duikervaringen met je mede duikers een gezellige en leerzame afronding van de duik. Duiken is een echte groepssport waar gezelligheid, avontuur en het verkennen van de onderwater natuur vloeiend in elkaar overlopen.

Duiken is een geweldige ontspannende bezigheid. Echter, plezier in het duiken en veilig duiken zijn twee kanten van dezelfde medaille. Bij het duiken gaat veiligheid voor alles. Onze opvatting is dat een degelijke duikopleiding met veel aandacht op het voorkomen van ongelukken een eerste vereiste is en de basis legt voor het plezier in het duiken. Ook weten wat je moet doen in situaties waar eerste hulp nodig is bij een duikongeval moet boven aan de de lijst van vaardigheden staan van iedere duiker. Dit doe je niet voor jezelf maar voor je mede duikers die ook klaar staan als jij hulp nodig hebt. De Arbo wet geeft regels voor gezond en veilig werken voor iedereen in Nederland. Dit geld natuurlijk ook voor duikactiviteiten. Wil je meer weten over "Sportduikinstructies en de regels" kijk dan in het bijgevoegde document onderaan deze pagina.

Een goede gezondheid en conditie is een eerste vereiste om ontspannen en met veel plezier veilig te kunnen duiken. Wij vinden het belangrijk dat onze clubduikers zich regelmatig laten keuren door een duikkeuringsarts.

Tenslotte, een eenvoudige regel voor iedere duik is "Plan je duik en duik je plan".

Naast de vele opleidingsmogelijkheden heeft de Dive4Fun duikclub je het volgende te bieden:

 1. Georganiseerde wekelijkse zondagduik (minimaal 2 x per maand). Duikplaatsen in Nederland, Belgie en Duitsland. Afwisselend duiken in de omgeving en duiken op een maximale afstand van 150 km rond Eindhoven. Wij zorgen voor:
  1. Koffie met een "kuukske dr bij".dive4fun kuukske
  2. Buddies
  3. Gedegen kennis en uitleg van de duikplas als onderdeel van de briefing
  4. EHBO -en zuurstof koffer
  5. Duikleider aan de kant in het bezit van een Medical Trained, AED en Oxygen Provider brevet
  6. Ben je in opleiding bij Dive4Fun dan zijn er geen extra kosten verbonden aan het deelnemen aan een georganiseerde wekelijkse zondagduik. Ben je niet in opleiding maar wil je toch samen met ons gaan duiken dan zijn de kosten 2 euro per keer m.b.v. onze duik-strippenkaart: €20,- voor 10 duikdagen en is 2 jaar geldig.
 2. De mogelijkheid om mee te gaan met een duiktrip naar de tropische warme blauwe wateren. Onze "thuisbasis" is Red Sea Diving Safari in Egypte. Dit kan ook gecombineerd worden met een opleiding. (gebruik duikapparatuur, lucht, vervoer en verblijf etc. zijn op eigen kosten).
 3. Voorrang bij het volgen van duikopleidingen.

Ben je geïnteresseerd of wil je meer weten over Dive4Fun neem dan gerust contact met ons op via email: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

Duikteam Dive4Fun