Junior Open Water Duiker

Junior Openwater Dive4FunDuiken geeft je avontuur en plezier samen met je vrienden. Het IDD Junior Open Water Duiker brevet is iets waar elk kind van droomt. IDD heeft het mogelijk gemaakt voor kinderen, vanaf 12 jaar, om deel te kunnen nemen aan de duiksport. De IDD Junior Open Water Duiker cursus leidt op tot een volwaardig duikbrevet voor jonge mensen en is in principe gelijk aan de IDD Open Water Duiker opleiding.

De cursus bestaat uit 4 theoriemodules, 4 zwembadmodules, 5 buitenwatermodules en 1 extra begeleide duik. Er zal extra aandacht worden besteed aan het behandelen van de duikapparatuur en het veilig duiken. Natuurlijk kan dit brevet, na het bereiken van de verplichte leeftijd van 14 jaar omgezet worden naar een IDD Open Water Duiker brevet.

 

Een IDD Junior Open Water Duiker mag duiken tot een maximale diepte van 12 meter onder begeleiding van een meerderjarige duiker die in het bezit is van het Open Water Duiker brevet

Voorvereisten:

  1. Aantoonbare zwemvaardigheid
  2. Minimum leeftijd 12 jaar
  3. Goedgekeurde medische verklaring
  4. Goedkeuring door ouders/voogd

Vervolgopleidingen:

  1. Advanced Duiker,
  2. Onderwaterfotografie
  3. Medical Trained
  4. AED
  5. Oxygen Provider

 

Overzicht en Prijslijst | Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.