Fotografie Workshop Egypte 2018

ONDERWATER FOTOGRAFIE WORKSHOP bij Red Sea Diving Safari in Marsa Shagra, 2018 (13 tot en met 17 mei).

Thuis komen van je vakantie en vertellen over al het moois dat je hebt gezien is natuurlijk heel leuk, maar het wordt nog leuker als je daar mooie foto's bij kunt laten zien.

Ik neem je mee naar de fantastische duik-en fotografiemogelijkheden in Marsa Shagra. Het doel van deze workshop is om je in een ongedwongen sfeer het beste uit de camera te laten halen en uiteindelijk je vrienden te verrassen met kleurrijke foto’s van de bijzondere onderwaterwereld. Mcht je geïnteresseerd zijn om je IDD/IADS [Instructeurs] onderwaterfotografie specialty brevet te halen dan heb je met deze workshop het praktijkgedeelte al ingevuld. De video hieronder geeft een indruk van welke onderwerpen tijdens de workshop aan de orde komen. De focus zal liggen op het oefen in de praktijk onderwater.

 

Klik voor meer informatie op de link hiernaast http://www.redsea-divingsafari.com/workshops/details/fotografie-workshop-taal-nederlands.

Wil je meer over Marsa Shagra weten bekijk dan de video hieronder en ga naar hun website:

 

Hier zie je de foto's gemaakt tijdens mijn bezoeken aan Marsa Shagra. Heb je nog vragen, neem dan aub contact met ons op via email: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

Rob van Twist
Dive4Fun