Diep- en Multilevel Duiker

dive4fun multilevel

Als je meer duikervaring hebt opgedaan en meer zelfvertrouwen hebt gekregen tijdens het duiken dan is het maken van diepere duiken een mogelijkheid om je "duikhorizon" te verbreden. Diepduiken is geen doel op zich maar een hulpmiddel om andere duikdoelen te bereiken zoals: wall-diving, wrakduiken, duiken bij diepe riffen, opsporen en bergen en onderwaterfotografie.

Met deze speciale diepduik training kan je duikplaatsen bereiken tot maximaal 40 meter. Als je de standaard IDD duikplanner volgt met het zogenaamde rechthoekige duikprofiel dan kan je maar een duik maken van 9 minuten op 40 meter en ben je na een opstijging van 4 minuten en een veiligheidsstop van 4 minuten in 17 minuten weer uit het water.

 

dive4fun deepdive

Daarom doen wij de diepduik training altijd in combinatie met de multilevel duiker speciality. Bij een multilevel duikpatroon blijf je iets minder lang op de maximale diepte maar kan je wel op ondiepere levels door duiken en daarmee je duik aanzienlijk verlengen.

Voorvereisten

  1. in het bezit van het Advanced Open Water Diver brevet of een equivalent.
  2. Minimum leeftijd 14 jaar
  3. Goedgekeurde medische verklaring
  4. Bij minderjarigheid: Goedkeuring door ouders/voogd

 

Overzicht en Prijslijst | Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.