A.E.D.

AED opleiding Dive4FunDe nieuw ontwikkelde Automatische Externe Defibrillator, ook wel AED genoemd, analyseert de werking van het hart volledig zelfstandig en kan door iedereen veilig worden toegepast. Door vroegtijdig het hart te defibrilleren vergroot u de kans op overleven tot 70%. Elke minuut waarin niet wordt gedefibrilleerd daalt de overlevingskans met 7% tot 10%.

Het AED apparaat registreert elektrische signalen van het hart, dit gebeurt via twee elektrodes welke op het lichaam van het slachtoffer zijn bevestigd. Tijd is een belangrijke factor, slechts 1 op de 20 slachtoffers van een plotselinge hartstilstand overleeft deze aandoening. Het is belangrijk dat een slachtoffer van een hartstilstand binnen een paar minuten wordt gedefibrilleerd. Het is van levensbelang dat er een AED voor handen is.

 

AED brevet Dive4Fun

U kunt met het AED-apparaat levensreddende handelingen uitvoeren. Men mag een AED alleen toepassen indien men een AED-opleiding heeft gevolgd.

 

Voorvereisten:

  1. Minimum leeftijd 12 jaar
  2. In het bezit zijn van Medical Trained brevet (of equivalent) of een EHBO & Reanimatie diploma
  3. Bij minderjarigheid goedkeuring door ouders / voogd

 

Overzicht en Prijslijst | Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.