Fotografie Workshop Egypte 2017

ONDERWATER FOTOGRAFIE WORKSHOP bij Red Sea Diving Safari in Marsa Shagra, 2017 (heen vlucht 2 November, terugvlucht 16 November, workshop duurt 5 dagen).

Thuis komen van je vakantie en vertellen over al het moois dat je hebt gezien is natuurlijk heel leuk, maar het wordt nog leuker als je daar mooie foto's bij kunt laten zien.

Ik neem je mee naar de fantastische duik-en fotografiemogelijkheden in Marsa Shagra. Het doel van deze workshop is om je in een ongedwongen sfeer het beste uit de camera te laten halen en uiteindelijk je vrienden te verrassen met kleurrijke foto’s van de bijzondere onderwaterwereld. Ben je geïnteresseerd om je IDD/IADS [Instructeurs] onderwaterfotografie specialty brevet te halen dan heb je met deze workshop het praktijkgedeelte al ingevuld.

 

Klik voor meer informatie op de link hiernaast http://www.redsea-divingsafari.com/workshops/details/fotografie-workshop-taal-nederlands.

Wil je meer over Marsa Shagra weten bekijk dan de video hieronder en ga naar hun website:

 

Hier zie je de foto's gemaakt tijdens mijn bezoeken aan Marsa Shagra. Heb je nog vragen, neem dan aub contact met ons op via email.

Rob van Twist
Dive4Fun

Boeking informatie: